Khamis, 29 Januari 2009

Indah nya Langkasuka @ langkawi

Kali pertama aku jejak kaki Di Pulau Lagenda ini Pada 1993.2009 aku datang lagi bersama family sempena cuti CNY.Ada tempat dulu tak kena bayar sekarang dah kena bayar,dulu tempat tak glomour sekarang...... (Naik Feri duk kat belakang menikmati perjalanan dr K.Perlis Ke Langkawi)tambang feri dah naik...
Ini la tempat kena bayaq,Makam Mahsuri sudah jadi perkampungan nak masuk ke bayaq(dulu msk free je tak best)kena bayaq baru best,mana dak nye disambut degan muzik gamelan... siap posing depan (lihat gambar bawah)

Lagi satu tempat,Gunung Mat Cincang dulu tak glamour sekarang sebut tempat Cable car fuh yo pasti menarik hilang nama Gunung Mat Cincang...nama tak glamour le katakan...Aku pun naik menikmati ciptaan Allah melihat Indahnya Alam ini tinggi pada aras laut 700 kaki
pengalaman yang indah naik cable car subhanallah,subhanallah

video

1 ulasan:

emran berkata...

indah tu memang la indah chop oi...! tapi aku cemuih dah.. aku nak balik!. Aku nak balik!!!...aaaaaaaaaaa.!!!!