Ahad, 28 Jun 2009

Jgn ghapelah,pening kepala....Sabar

Salam hormat,
Jangan pening kepala nak buat HPA,pelan pemasaran yang telus dan adil,tak perlu modal sampai 20,000 utk mendaki gunung kejayaan,yang penting faham PELAN PEMASARAN,guna sebaik mungkin produk keluaran dan istiqamah dalam perjuangan.Ikhlas dalam mencari ketakwaan,selit kan dalam hati jangan nak cepat kaya.

Produk terbaru dalam pasaran spt. Kicap,pencuci tandas.pencuci lantai

1 ulasan:

Love Islam berkata...

Product knowledge kena cekap sama. Ni ada yg bonus belas ribu pun, kita tanya ttg penyakit dan set herba, haram tak tau! Naik letih PU pertekankan masalah ilmu ni. Dalam otak dok nampak RM je.... dok nampak nak pekembang sayap bagi cantik persen sikit. Betui kata chop, jgn nak cepat kaya. Ilmu dulu!