Isnin, 9 Februari 2009

Minyak But But(MBB) patut disimpan?

Salam hormat;


Pada para sahabat di luar sana saya, ingin berkongsi kehebatan minyak but-but(MBB),yang mana Allah memberi hidayah & kesempurnaan pada MBB utk kita amalkan patut/wajib disimpan pada setiap keluarga.


1.Masaalah cirit birit,ibu&adik saya mengalaminya lalu saya suruh minum MBB satu sudu kecil besama air suam,alhamdulillah dgn izin Allah lepas satu jam kembali pulih.


2.Anak saya luka besar dikepala maklum le nak jadi Lenggong Man,terbelah di dahi,Ya Allah tengok ngeri jugak,darah tak berhenti keluar,wife aku ambik MBB ini sapu,dgn izin Allah darah berhenti,kena jahit 3 jarum... itu aku pi Hospital le jahit, jgn le taksub sangat


lepas jahit mampu lagi tersenyum.


Banyak lagi kebaikan atau kelebihan MBB dan yang terbaru produk KRIM BUT BUT.


Utk Pak Long Emran di Langkawi sebelum naik feri nk balik laguna sapu minyak But But ni dari pusat sampai ke lutut.lumuk betoi-betoi kat pinggang sekali.doa pd Allah spy jadi lelaki sejati...tengok......le nanti.Zamri,Renjer dan Sukri kastam tlg tengok Pak Long Emran sihat

1 ulasan:

emran berkata...

hoi! aku tak ada kena mengena dengan minyak but but hang tu.. mengapa aku di heret kedalam permasaalahan ini... aku memang lelaki sejati dari dulu kini dan selamanya....